CollaborAll breidt uit!

Op allerlei vlakken, meer medewerkers, meer oplossingen, meer opdrachten en nu ook meer m2 kantoor. We dachten dat we best makkelijk een goede (A) locatie zouden kunnen vinden voor een goede prijs. Dit verwachten we natuurlijk vanwege de Corona maatregelen en de berichten over leegstand van kantoren. Leegstand geldt op dit moment vooral voor grote kantooroppervlakken.

Zo vindt aantal van onze BIM-ERP-RE integratie projecten plaats vindt bij vastgoedeigenaren, die willen inspelen op de veranderende behoefte; meer kleinere kantoor units, meer kleinere huurders, maar welk dezelfde oppervlakten beschikbaar voor verhuur. Dus in plaats van een langer lopende overeenkomst met één grotere partij worden dat er meer met verschillende kleinere partijen. Dit betekend meer administratie hogere beheerlast en ook nog investeringen in het herindelen van hun panden. Efficiency geboden dus! Integratie tussen 3D BIM modellen en de verhuur en beheer administraties maakt dit mogelijk. Hierover later meer…

Wisselweg 33, Almere!

Onze zoektocht heeft ons doen kiezen voor het pand aan de Wisselweg 33, Almere!

Het pand ligt op 200m loopafstand van Almere Centraal en het heeft voldoen

de (oplaad) parkeerplekken. De centrale ontvangstruimte is hét sociale hart van het kantoorpand waar ondernemers samenkomen en klanten en relaties worden ontvangen. Onze kantoorruimten zijn flexibel en bieden de mogelijkheid, vooral nu in coronatijd, toch ook veilig en comfortabel te kunnen werken.

Flexibele Werkplek Locaties

De keuze voor deze locatie is een onderdeel van de ons beleid om meerdere locaties, goed bereikbaar met openbaar vervoer en elektrische auto, te bieden om collega’s en klanten keuze te bieden om hun werklocatie aan te passen op hun persoonlijke situaties en gezamenlijke behoeften. Sommige collega’s kunnen zo even ‘bevrijd’ zijn van de ’thuislerende’ kinderen. Of ze kunnen gewoon even in een andere omgeving zijn.

Kom langs!

Je bent van harte welkom om een bak koffie (of thee) te komen drinken om (hernieuwd) kennis te maken. Bel ons gerust om wat af te spreken.

Met een Vriendelijke Groet,

Peter Kleinjan

CollaborAll Groep | Wisselweg 33 | 1314 CB Almere | +31(0)36 36 90 191