Diensten

Onze Diensten

Onze manier van werken is gebaseerd op een drietal aspecten, zijnde service, samenwerking en proces. BIM zien wij dan ook als de informatiedrager voor alle partners in het ontwikkel-, bouw, onderhoud- en beheerproces.  

Advies

BIM, Lean en ketenintegratie vragen om een intensieve samenwerking. CollaborAll kan een projectgebonden alsook projectongebonden samenwerking leveren. Strategisch samenwerken om uw doelen beter, sneller, flexibel en goedkoper te realiseren tegen een goede kwaliteit. Dit kunnen wij projectmatig, alsook strategisch met u invullen. Zodoende kunnen wij als BIM partner uw organisatie versterken, ondersteunen of zelfs BIM verder binnen uw organisatie implementeren. Met strategisch bimmen hebben wij al vele organisaties ondersteund. Daarbij worden de BIM processen geïntegreerd, BIM communicatie versterkt en uw commercie uitgebreid. 

CollaborAll bied advies over uw huidige applicatielandschap, uw informatie management en de processen die u gebruikt binnen uw projecten en organisatie.

Implementatie

Inmiddels is de bouw overtuigd van het belang van processen. Maar juist in deze periode dienen wij onze standaard processen opnieuw vorm te geven. Niet alleen efficiënter en sneller, maar juist ook situationeel, krachtig en duidelijk. Met nieuwe tools zoals ANT en BIMXtra kunt u risico’s inzichtelijk maken. Met BIM in de aanbesteding kunt u uw kansen vergroten en uw processen vanaf ontwerp, werkvoorbereiding, inkoop tot en met realisatie, beheer&onderhoud, asset management, ja zelfs facility management transformeren tot krachtige workflows.

 

Integratie

Voor het verder optimaliseren van uw bedrijfsprocessen is het CollaborAll Netwerk gespecialiseerd in het integreren van verschillende platforms aan elkaar. Met Integratie as a Service kan CollaborAll de meeste platforms met elkaar integreren. Door gebruik te maken van onze ingenieurs, redeneren we vanuit een expert-driven aanpak in combinatie met fit-gap analyses kunnen we hiermee niet alleen een werkend systeem implementeren, maar ook een die gewild is door uw medewerkers.

Detachering

Het netwerk van CollaborAll bied een breed scala aan ingenieurs die u kunnen helpen bij het uitvoeren van uw werk. Hierbij kunt u denken aan werknemers die applicaties aansturen, maar ook projectleiders, constructeurs, ontwikkelaars, sales & marketing.

Normaal gesproken delen wij onze detachering in in 3 gebieden:

Ingenieurs

Deze detacheerders kunnen verschillende rollen vervullen. Van informatie technoloog binnen uw bouwbedrijf tot het uitvoeren van stabiliteitsberekeningen voor uw civiel kunstwerk. CollaborAll bied deze diensten aan, zodat u een nieuwe stap eenvoudig kan nemen en langzaam uw eigen organisatie er voor laat klaarstomen.

Projectleiders

Om implementatie trajecten te ondersteunen hebben we binnen CollaborAll diverse ervaren projectleiders. Deze projectleiders staan voor u klaar als u bijvoorbeeld binnen uw eigen project 

Business Development

Voor het ontwikkelen of het vermarkten van producten of diensten, heeft CollaborAll haar eigen Marketing & Sales afdeling. Deze kan ook u helpen bij het opzetten bij het vermarkten van uw product. Daarnaast heeft onze sales een breed netwerk waarbij we goede producten of diensten kunnen pitchen.

Meer weten over onze diensten?

Samenwerken

Sluit je aan bij onze community en maak deel uit van onze visie om samen te werken aan een betere manier van bouwen.

[email protected]

Binnen één werkdag antwoord

+31 (0) 85 401 60 15