Technisch Dienstverlener Sitech Services, sluit Partner Managed Cloud overeenkomst met SAP.

Geleen, 31 december 2021

Sitech voegt de daad bij het woord. Procesindustrie 4.0 vraagt om verregaande digitalisering van onderhoudsprocessen, samen met een stabiele en veilige infrastructuur. Sterker nog: die combinatie is een must om de procesindustrie in Europa te behouden waarbij intelligente software steeds meer mensenwerk vervangt.

“De partnerovereenkomst met SAP stelt ons in staat onze klanten gebruik te laten maken van het intelligente Sitech SAP platform als integraal onderdeel van onze Technische Dienstverlening,” aldus Marc Dassen, CEO van Sitech. “De klant hoeft dus zelf niet persé te zorgen voor de IT- omgeving om prestaties én rendement van de plants te maximeren.” “Natuurlijk kunnen we ook, daar waar nodig of gewenst, aansluiten op de bestaande systemen van onze klanten.”

CollaborAll, specialist in het adviseren, leveren en beheren van integrale BIM, ERP en EAM processen en systemen heeft ons hierbij van advies voorzien. Met de kennis en ervaring van deze partner hebben we een overeenkomst kunnen sluiten die voor zowel Sitech als SAP toegevoegde waarde biedt.

“SAP bewijst met haar Partner Managed Cloud programma’s invulling te kunnen geven aan specifieke partnerships en klantwensen”, zegt Peter Kleinjan, Managing Partner bij CollaborAll.

Sitech, SAP en CollaborAll werken samen aan het verder ontwikkelen van het huidige Sitech SAP systeem tot een platform dat op basis van SAP S/4HANA de Procesindustrie 4.0 processen integraal en kosteneffectief ondersteunt. Het platform maakt onderdeel uit van de complete technische dienstverlening van Sitech.

.

Over Sitech

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. We ondersteunen hen met onze unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij we expertise, innovatie en verregaande digitalisering inzetten als tools om voorop te lopen. Nu en in de toekomst. En altijd samen met onze klanten en leveranciers. We analyseren en optimaliseren om het resultaat van onze klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong kunnen behouden. Daarmee zijn we dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek en plant haalt – in termen van prestaties én rendement. Kijk op www.sitech.nl

Over CollaborAll

Over CollaborAll

CollaborAll adviseert, ontwikkelt, levert en beheert oplossingen die ketenintegratie in de bouwwereld mogelijk maken. Betrokken partijen in de keten kunnen hun eigen systemen blijven gebruiken. De CollaborAll platforms zorgen voor connectiviteit en uitwisseling tussen informatie in de ontwerp-, bouw- en beheerfasen. 2D en 3D tekeningen en modellen zijn integraal verbonden aan planning (4D), kosten (5D) en andere informatiebehoeften in de keten en het eigen bedrijf. De platforms ANT en BIMXtra faciliteren de cloud database gebaseerde integratie tussen BIM, ERP en EAM systemen. CollaborAll verbindt de keten door een betere samenwerking, minimale noodzakelijke verandering en eenvoudige digitale informatie uitwisseling. Voor meer informatie over CollaborAll en haar dienstverlening kunt u contact opnemen met Peter Kleinjan  [email protected] | www.collaborall.net

Over SAP

SAP, de marktleider op het gebied van bedrijfsapplicatiesoftware, helpt bedrijven van elke omvang en in alle industrieën om op hun best te presteren: 77% van de transactie inkomsten in de wereld raakt een SAP-systeem. Onze machine learning, Internet of Things (IoT) en advanced analytics technologieën helpen onze klanten te veranderen in intelligent enterprises. Onze end-to-end suite van applicaties en diensten stelt onze klanten in staat om winstgevend te werken, zich voortdurend aan te passen en het verschil te maken. 

Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en thought leaders, SAP helps the world run better and improves people’s lives. 

Voor meer informatie over SAP haar Partner Managed Cloud proposities kunt u contact opnemen met Rudmer Bosga ([email protected])

Meer weten over de Intelligent Enterprise en hoe SAP kan helpen? Klik hier…